Content Marketing

CONTENT MARKETING

Mulighet til å velge

CONTENT MARKETING (CM)

 

For bedriften som ønsker seg en noe mer diskre markedføring. Content Marketing er en måte for bedrifter gjennom bl.a. film både å skape og bekrefte verdier for kundene sine. Ved bruk av filmer som har til hensikt å gi en nytteverdi for seeren vil bedriften også skape troverdighet og oppmerksomhet rundt sin tjeneste eller sitt produkt. Som del av vår tjeneste er vi i Fix Film selvfølgelig også med på å utvikle ett konsept som bygger repertoaret til din bedrift, og ikke minst vekker seerens interesse. På produksjons-nivå vil vi selvfølgelig planlegge og utvikle ett godt konsept, utføre filming samt redigere filmen fram til ferdig produkt. Om oppdragsgiver ønsker hjelp til selve markedsføringen er vi også behjelpelig med dette. Gjennom vårt kontaktnettverk kan vi jobbe mot at din film blir eksponert lokalt, eller internasjonalt. Ønsker f.eks. bedriften din en mer lokal markedsføring kan vi i Fix Film hjelpe med å gi din bedrift forhandlingsdyktige priser gjennom andre aktører for å kombinere filmens eksponering med f.eks. en nyhetssak.

CM-PAKKEN SØLV

 

I denne pakken får din bedrift en film som tilsammen har en varighet på 30 - 90 sekunder. Filmens varighet vil variere ut i fra kundens behov og konsept. Før selve filmingen vil Fix Film utarbeide ett manus og storyboard. I pakken er det inkludert en dag med filming.

PRIS: 45.000 kr. ekskl. moms

CM-PAKKEN GULL

 

Denne pakken tilsvarer Content Marketing film(er) med en varighet på 2-3 minutter. Dette kan være en lengre, eller flere korte. I forkant av filmingen vil Fix Film utarbeide ett eller flere manus og storyboards, i god kommunikasjon med oppdragsgiver. Konseptet blir tilpasset på en slik måte at filmingen kan skje i løpet av en dag.  

PRIS: 60.000 kr. ekskl. moms