Festivalpakkene

FESTIVALPAKKENE

Mulighet til å velge

FESTIVALPAKKENE

 

Vær i forkjøpet og kjøp inn markedsføring til neste årets festival, allerede i år.

Med Fix Film sine festivalpakker kan også du få filmer som kan brukes på hjemmesider og spres på sosiale medier. Gjennom intervjuer, dokumentasjon, filmatiske virkemidler og proffesjonell klipping vil du få filmer som kan øke lysten på å komme til akkurat ditt arrangement.

Dette er pakker som er tilpasset både de store og de små festivalrrangørene i Finnmark med forskjellige prisklasser ut i fra størrelsen på festivaler og omfanget av dem. Hver pakke kommer med forberedelser til intervju, en hovedfotograf og en B-fotograf. Alle pakkene inkluderer også fargebehandling på bildene som tjeneste i tillegg til den vanlige redigeringen. tillegg.

FESTIVALPAKKEN SMALL

 

Fix Film bruker i denne pakken en dag på å filme. Vi blir sammen enige om hvilken dag som passer best ut i fra vinkling. Enderesultatet er en reklamefilm på 40-90 sekunder.

PRIS: 25.000 kr. ekskl. moms

FESTIVALPAKKEN MEDIUM

 

Fix Film filmer i to dager på din festival. Vi blir sammen enige om hvilke dager som passer best. Resultatet er to reklamefilmer. En på 60-120 sekunder, og en teaser (smakebit fra festivalen) på 30 sekunder.

PRIS: 37.000 kr. ekskl. moms

FESTIVALPAKKEN LARGE

 

Fix Film bruker hele tre dager hvor de filmer og dokumentere din festival. Resultatet blir enten en lang reklamefilm på tilsammen 3-5 minutt. Eller det kan være tre filmsnutter på 30 - 90 sekunder, Dette blir Fix Film og oppdragsgiver selvfølgelig enig om på forhånd.

PRIS: 60.000 kr. ekskl. moms