Om oss

OM OSS

Mulighet til å velge

MARTIN FOTLAND

Kamera og post-produksjon

 

Med Martin sin kompetanse på reklamefilm leverer han alltid ett produkt som er opp til forventningene.

 

TOM PAULSEN

Pre-produksjon & organisering

 

Med Tom sine kreative idèer og stålkontroll. Kan man være trygg på at jobben blir gjort på en original og effektiv måte.

 

Fix Film består av Martin Fotland og Tom Paulsen, og er ett reklamefilmselskap som er lokalisert i Øst-Finnmark. Baktanken til Fix Film når vi startet var at alle bedrifter skulle kunne ha muligheten til å benytte seg av reklamefilm, uavhengig av om det er en liten eller en stor bedrift. Og at det skal være en løsning for alle. For å få til en slik mulighet har vi utviklet varierte pakkeløsninger, faste priser, og tilleggsløsninger.

 

Våre faste priser er ikke bare lagt til for at du som potensiell oppdragsgiver skal vite hvor mye du betaler, det gir deg også en mulighet til å bruke våre tilbud i søknader om tilskudd til markedsføring hos f.eks Innovasjon Norge.

 

Fix Film på lik linje som andre har lagt merke til den økte bruken av markedsføring gjennom internett og sosiale medier i de siste årene. Også flere og flere bedrifter bruker nå internett for å markedsføre seg selv, enten det skulle være gjennom en hjemmeside, facebook eller begge deler. Vi i Fix Film har valgt å fokusere på web-reklame i hovedsak fordi vi mener internett og sosiale medier har overtatt som en mer effektiv markedføringskanal, på samme måte som fjernsyn var tidligere.

 

Når du som kunde bestiller en film fra Fix Film vil du få en kontrakt spesifikk for pakken du bestiller. Denne inneholder oppdragsbeskrivelse, informasjon om pris og fakturering, 14 dagers angrerett, eventuelle tvister, og bruksrettigheter. Bestiller du noe som er utenfor pakkespekteret vil du fremdeles få en utarbeidet kontrakt som er spesifikk for jobben vi skal gjøre for deg.

 

Personer i dag blir mer og mer bevisst på hva de vil ha og hvordan filmproduksjoner sin prosess er. Fix Film sin policy handler i stor grad om å la kunden bestemme mer selv. Ønsker du mer informasjon er dette bare å ta kontakt på epost eller facebook.